Online behandelingen Slaapoefentherapie

Wilt u graag hulp van een Slaapoefentherapeut maar is behandeling in de praktijk of aan huis niet mogelijk of wenselijk voor u dan is een online-behandeling misschien iets voor u. Bij een online-behandeling wordt gebruik gemaakt van videobellen via een beveiligde verbinding (AVG proof).

Een online behandeling Slaapoefentherapie via videobellen:

een maatwerk-behandeling met persoonlijke aandacht voor u.

Videobellen is heel eenvoudig: als u een desktop computer, een laptop, een tablet of een smartphone heeft kunt u al aan de slag.

De online-behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar als u, vanuit de aanvullende verzekering, voor Oefentherapie verzekerd bent;

Een gratis én vrijblijvende

Slaap-Check

Vraagt u zich af of u baat zal hebben bij Slaapoefentherapie óf wilt u ervaren of een online behandeling Slaapoefentherapie u bevalt?

Dan biedt ik u de mogelijkheid van een gratis Slaap-Check van ongeveer 30 minuten. Hiermee krijgt u inzicht in wat ik als Slaapoefentherapeut voor u kan betekenen én kunt u ervaren hoe een behandeling via videobellen werkt.

Wat houdt een Slaap-Check in?

  • Tijdens de Slaap-Check zal ik een aantal vragen stellen zodat ik een duidelijk beeld krijg van uw slaapprobleem én om zo uw hulpvraag duidelijk te krijgen;
  • Vervolgens bespreek ik met u wat ik via online-Slaapoefentherapie voor u kan betekenen en op welke manier;
  • Indien, gezien uw klachten en hulpvraag, behandeling in de praktijk of aan huis (eventueel in combinatie met online behandelen) aan te raden is zal ik dit met u bespreken;
  • Tot slot geef ik u adviezen en/of oefeningen waar u meteen mee aan de slag kunt om de situatie te verbeteren.

Wilt u meer weten over online behandelingen Slaapoefentherapie of wilt u een afspraak maken voor een gratis Slaap-Check?

Mail of bel me dan óf vul het contactformulier in.