Online Behandelingen Oefentherapie

Wilt u graag hulp van een Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck maar is behandeling in de praktijk of aan huis niet mogelijk of wenselijk voor u dan is  een online-behandeling misschien iets voor u. Bij een online-behandeling wordt gebruik gemaakt van videobellen via een beveiligde verbinding (AVG proof).

Een online behandeling Oefentherapie via videobellen:

een maatwerk-behandeling met persoonlijke aandacht voor u.

Videobellen is heel eenvoudig: als u een desktop computer, een laptop, een tablet of een smartphone heeft kunt u al aan de slag.

De online-behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar als u, vanuit de aanvullende verzekering, voor Oefentherapie verzekerd bent;

Maak gratis en vrijblijvend kennis met online-Oefentherapie

Vraagt u zich af of u baat zal hebben bij Oefentherapie via videobellen óf wilt u ervaren of een online behandeling Oefentherapie u bevalt?

Dan biedt ik u de mogelijkheid van een eenmalig, gratis en vrijblijvend online kennismaking van ongeveer 30 minuten. Hiermee krijgt u inzicht in wat ik als Oefentherapeut voor u kan betekenen én kunt u ervaren hoe een behandeling via videobellen werkt.

Wat houdt deze gratis online kennismaking met Oefentherapie in?

  • U vertelt kort wat uw klachten zijn en wat uw hulpvraag is;
  • Vervolgens bespreek ik met u of online behandelingen Oefentherapie iets voor u kan betekenen en zo ja, op welke manier;
  • Indien, gezien uw klachten en hulpvraag, behandeling in de praktijk of aan huis (eventueel in combinatie met online behandelen) aan te raden is zal ik dit met u bespreken;
  • Tevens geef ik u adviezen en/of oefeningen waar u meteen mee aan de slag kunt om de situatie te verbeteren.

Wilt u meer weten over online behandelingen Oefentherapie of wilt u een afspraak maken voor een gratis online kennismaking?

Mail of bel me dan óf vul het contactformulier in.