Over mij

Ik ben Karin Klip-Driessen en woon in Beegden. Na mijn studie Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht heb ik de opleiding Oefentherapie Cesar in 1994 afgerond. In 2018 heb ik de scholing tot Slaapoefentherapeut gevolgd en ik begeleid sinds die tijd pubers en volwassenen met allerlei problemen rondom slaap naar een beter slaappatroon.

Ik werk nog steeds met veel plezier en voldoening als oefentherapeut omdat het een vak is dat voortdurend in beweging is, iedere cliënt en iedere klacht weer anders is en ik het mooi vind om samen met de cliënt te komen tot een betere controle over de klachten en het eigen lichaam.

Ik kijk graag naar het totaal van een mens in zijn of haar omgeving en ik vind het een uitdaging om, samen met u, te zoeken naar de oorzaak van uw probleem om zo te komen tot een adequate behandeling.

Ik vind het belangrijk dat u weer grip op uw leven en klachten krijgt. Dit begint bij voelen en begrijpen van wat er aan de hand is en vervolgens kijken hoe we dit samen kunnen beïnvloeden. Ik vind het boeiend en inspirerend om dit proces samen met u te doorlopen. Te zien dat er meer vrijheid in bewegen komt, u weer lekker in uw vel komt te zitten, beter slaapt en/of dat uw pijnklachten verminderen.

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici